Pages

Sunday, 11 May 2014

Tupperware Brands: Katalog Tupperware: Team Power:

Assalamualaikum smua..

Dgn lafaz Bismillah,saya persembahkan kpd anda Katalog4/2014 yg bakal bermula 12hb Mei sehingga 31 Mei 2014.

Pada katalog kali ini, Tupperware Brands Malaysia amat peka dgn kehendak pengguna setianya di mana keluaran kali ini amat istimewa kerana terdapat tawaran:
#kek dan juga #kurma.

Tidak lupa juga,#tupperware amat berbesar hati menawarkan pelbagai tawaran harga yg begitu menarik bagi produk-produk keluaran terbaru seperti #windowcanister
#hipster pophighhandolierwithpouch
#officebuddyset
#rocknswrvesmallround
#kurmagiftset

Lebih menarik lagi apabila anda mendaftar sebagai #ahli di bawah organisasi/grup Comel Lote.
Pelbagai hadiah menarik bakal menanti anda.

Bagaimana caranya?
Mudah sahaja:
Taip 'DAFTAR' dan hantar ke no 0197581213 dan anda boleh redeem hadiah sebaik slesai pendaftaran.

Kami di Team Power amat komited membantu anda menjana pendapatan serta komited memberikan service yg terbaik utk anda.

Ayuh!!
DAFTAR DAN BERTINDAKLAH SEGERA!

==============
RANI (Comel Lote Group@Team Power)
0197581213

Monday, 5 May 2014

TEAM POWER ASSEMBLY & RECOGNITION

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat smua.

Kali ni just nk share dgn uols smua aktiviti Team Power pd Sabtu lepas.

Baru2 ni skali lg Team Power telah mengadakan Assembly yg bertempat d stokis Kayangan,Aman Suria Petaling Jaya.  Assembly kali ni byk memberi pendedahan tetang :
#bagaimana utk capai sales yg d target
#bagaimana nk recruit ahli baru
#cara wrapping hamper dgn mudah
# challenge IROAR
# challenge Trip -->KunMing
# star boot camp
Dan macam2 lgi
Dan yg paling best adalah acara Recognition. Tgok la gmbr2 d bawah..byk btul hamper2 dsediakan.smua tu utk anda yg hadir assembly dan mencapai jualan tettinggi bulanan.

Pendek kata, kalau g assembly, mcm2 ilmu kita bleh dpt selain dpt hadiah tupperware yg best2.

Utk next assembly yg akan dtg adalah pd mggu dpn iaitu 10hb mei bertempat juga d stokia Kayangan, Aman Suria.

So, kpd anda yg nak join assembly ataupun nk join jd Ahli Tupperware dbwh organisasi Team Power, bleh hubungi saya :
Rani@Comel Lote 019 7581213

Monday, 14 April 2014

Team Power memanv Power..2nd Tops Sales of Rice Dispenser

Syukur Alhamdullillah..berkat usaha serta tunjuk ajar dr Syamputra, Team Power merangkul tempat ke-2 utk top sales Rice Dispenser dgn jualan melebihi 600 unit..
Wow, ini amat2 mengejutkan buat kami semua director2 bawah bimbingan abg Syam, bila mendapat berita Team Power TOP 5 dalam jualan RD iaitu No2 dlm Malaysia. Khabar gembira ini diumumkan d #Executive Conference 2104 di Pullman pd pagi td (14/4/14)..LUAR BIASA!! Dan esok tak sabar rasanya kami nak tahu adakah tahun 2014 merupakan kali ke3 kami, TP adalah #JUARA Top Sales dan Reqruit..so sama2 kita nanti kan esok ye. Smoga kejayaan skali lg berpihak pd Tean Powet.

So nampak kan betapa pentingkan kerja dalam berpasukan atau #TEAMWORK diantara satu sama lain bg mencapai target challenge yg diberi oleh Tupperware Brands. Memang enjoy sgt bila berada dalam #Team Power dan turut serta dlm bisnes tupperware ni..

Anda kat luar sana ambil lah peluang ini utk turut serta bersama Team Power dgn membina kerjaya dlm Tupperware Brands. Hubungi saya, Rani 0197581213 utk sama2 bernaung dbawah organisasi Team Power.

RANI 019 758 12 13

Sunday, 13 April 2014

Tupperware Demo Party

Salam smua..

Semalam 1 lg Program yg dianjurkan oleh Team Power..iaitu..Demo Party..

Program ni btujuan mberi pendedahan kpd ahli2 baru bkenaan bagaimana utk mengendalikan Party Tupperware.

TANPA BAYARAN
TANPA YURAN
TANPA SYARAT2 KETAT
smuanya adalah PERCUMA
Hanua perlu hadirkan diri shaja ke program ilmu ini..

Yang menariknya program ni kami sndiri yg kendalikan..dan smua yg hadir berpeluang utk merasa sndiri bagaimana utk mengendalikan Party Tupperware ni..mmg best..

Hmmmm ni baru Siri I. Akan ada Siri II nnti..anda tunggu..akan kami war2kan..
Tp hanya utk ahli2 TEAM POWER sahaja..

Jom jd ahli. Daftar dgn saya dan jd ahli bawah naungan Team Power..segala2nya akan dikongsi bsma..sma2 kita bina kejayaan.

Hubungi Rani 0197581213 utk penyertaan keahlian..

Jom tgok gmbr2 aktiviti kami blaja Demo Party Tupperware